TÜM İLLERE STANDART KARGO ÜCRETİ 49.90 TL
300 TL ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
TÜM İLLERE STANDART KARGO ÜCRETİ 49.90 TL
300 TL ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
Kurumsal ve Toptan Deri Aksesuarlar

Kurumsal ve Toptan Deri Aksesuarlar

Kurumsal ve toptan deri aksesuar ihtiyaçları dönemsel olarak değişmektedir. Özel şirketler, kurumlar, organizasyonlar ve bireyler çeşitli amaçlarla yüksek adetli deri ürün temin etmek istemektedirler. Fuarlarda, kurum hediyelerinde, çalışan hediyelerinde deri ürünler sıkça tercih edilmektedir. Bu ürünler hem şık hem de anlamlıdır. Deri ürünler uzunca yıllar aynı kalitede ve şıklıkta kullanılabilir.


Bretya Leather olarak birçok üründe kurumsal ve toptan satış yapmaktayız. Özellikle farklı modellerde üretim yaptığımız hakiki deri anahtarlıklar, pasaport kılıfları, not defteri kılıfları, Magic Mouse kılıfları en çok talep aldığımız ürünlerdir. Sizler de ürünlerimizi inceledikten sonra yüksek adetli ürün talep etmek isterseniz iletişim sayfamızdan, info@bretya.com.tr mail adresinden ya da +90 (555) 536 89 14 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Bretya sizler için özenle, en kaliteli derilerle ve el emeği ile istediğiniz standartlarda ürünler üretmektedir. Farklı renk deri ve model çözümü sunabilmektedir. Ürünleriniz adet sayısına bağlı olarak 5-10-20 iş günü içinde üretilip teslim adresine kargolanmaktadır. 


Yurt dışı kurumsal ve toptan satışlar için gerekli gümrük beyannameleri tarafımızca yapılmaktadır. Ürün ağırlık bilgisine göre en uygun kargo fiyatları ile dünyanın birçok noktasına express kargo ile teslim yapılmaktadır.


Sizlerde çekinmeden tüm isteklerinizi hemen bizlere iletebilir ve özenle hazırlanmış hakiki deri, el emeği ürünlerimizi müşteri, çalışan ya da ziyaretçilerinize hediye edebilirsiniz.